Destinationer

Här kan du se alla våra

destinationer

Bild från Bahamas
Flagga för Bahamas

Väder i Nassau just nu:

Bahamas

Bahamas är en önation som består utav cirka 3000 öar. Bahamas är en populär turistort som är känd för sitt tropiska klimat och dess fantastiska korallrev. På vissa av Bahamas 3000 öar hittar du dem välkända rosa stränderna.

Bild från Saint Barthélemy
Flagga för Saint Barthélemy

Väder i Gustavia just nu:

Saint Barthélemy

Väldigt liten ö som en gång i tiden tillhört Sverige, huvudstaden fick sitt namn från Gustav III. Saint Barthélemy har sedan cirka 40 år tillbaka varit ett exklusivt resmål dit många kändisar reser.

Bild från Antigua och Barbuda
Flagga för Antigua och Barbuda

Väder i Saint Johns just nu:

Antigua och Barbuda

Färglad nation med otroligt många stränder (365st!). Antigua och Barbuda är ett perfekt resmål för dig som vill se lite allt möjligt, här hittar du varierande natur med regnskogar, vulkaner, kalksten och rosa stränder.

Bild från Martinique
Flagga för Martinique

Väder i Fort-de-France just nu:

Martinique

Martinique är ett s.k utomeuropieskt territorium tillhörande Frankrike. En vulkanö som har en av de största vulkanerna i Karibien, Montagne Pelée (1397m). Martinique är en hotspot för biologisk mångfald och vacker natur.

Bild från Guadeloupe
Flagga för Guadeloupe

Väder i Basse-Terre just nu:

Guadeloupe

Guadeloupe består utav 12 öar varav 6 stycken är bebodda. Guadeloupe passar dig som vill ha möjligheten till att äventyra, naturen är typiskt för en vulkanö. Här hittar du hikingspår, vulkaner, regnskogar och stränder med svart sand!

Bild från Montserrat
Flagga för Montserrat

Väder i Brades just nu:

Montserrat

Den päronformade ön Montserrat är väldigt liten men har mycket att erbjuda. Ön är cirka 18km lång och 11km bred, en femtedel av ön består utav skog. Montserrat är en typisk vulkanö med fin och bergig natur.

Bild från Anguilla
Flagga för Anguilla

Väder i The Valley just nu:

Anguilla

Anguilla är en liten ö i östra karibien som är känd för att erbjuda en mer “äkta” upplevelse än andra öar i karibien. Anguilla har förbjudit stora kryssningsfartyg, casinon och höga hotellbyggnader, här ser du karibien på riktigt!

Bild från Amerikanska Jungfruöarna
Flagga för Amerikanska Jungfruöarna

Väder i Charlotte Amalie just nu:

Amerikanska Jungfruöarna

Amerikanska jungfruöarna är en ögrupp på tre öar som ligger öster om Puerto Rico i nordöstra karibien. Amerikanska jungfruöarna är ett typiskt karibiskt resmål med turkost vatten, tropiska stränder med palmer och väldigt behagligt väder.

Bild från Brittiska Jungfruöarna
Flagga för Brittiska Jungfruöarna

Väder i Road Town just nu:

Brittiska Jungfruöarna

Skatteparadis men även semesterparadis, Brittiska Jungfruörna är ett lyxigt resmål där många kändisar väljer att semestra. Upplev lyx blandat med ökultur, här får du chans att se två sidor av Karibien!

Bild från Saint Kitts och Nevis
Flagga för Saint Kitts och Nevis

Väder i Basseterre just nu:

Saint Kitts och Nevis

Önation bestående utav 2 öar. En nation med vacker natur som är formad utav vulkaner och regnskog. I Saint Kitts och Nevis kan du hitta dem extremt sällsynta stränderna med svart sand.

Bild från Curaçao
Flagga för Curaçao

Väder i Willemstad just nu:

Curaçao

Paradisö som är 64km lång och 16km bred på sin bredaste punkt, här kan man verkligen slappna och njuta. Curaçao är känt för sin unika likör, vackra stränder och sin djupa historia.

Bild från Bonaire
Flagga för Bonaire

Väder i Kralendijk just nu:

Bonaire

Bonaire är ett perfekt resmål för dig som är intresserad av snorkling eller dykning bland korallrev, ön omringas av väldigt många korallrev som är i utmärkt skick. Bonaire har länge vart känt som en av de bästa platserna i världen för just detta.

Bild från Saint Martin
Flagga för Saint Martin

Väder i Marigot just nu:

Saint Martin

Saint Martin ligger på ön Saint Martin(ja, dom har samma namn). Ön är delad i två delar, Saint Martin(Frankrike, norra delen av ön) och Sint Marteen(Nederländerna, södra delen av ön). Otroligt unikt resmål där du får se två länder på en ö.

Bild från Sint Marteen
Flagga för Sint Marteen

Väder i Philipsburg just nu:

Sint Marteen

Sint Marteen ligger på ön Saint Martin. Ön är delad i två delar, Saint Martin(Frankrike, norra delen av ön) och Sint Marteen(Nederländerna, södra delen av ön). Exklusivt resmål där du kan korsa mellan Nederländerna och Frankrike mitt i Karibien!

Bild från Aruba
Flagga för Aruba

Väder i Oranjestad just nu:

Aruba

På Aruba finns några av världens vackraste stränder med turkosblått vatten, här är det i princip sommar året om. På Aruba finns det något för alla, både barnfamiljer, ungdomsgänget, äventyrsgänget och pensionärsgänget.

Bild från Trinidad och Tobago
Flagga för Trinidad och Tobago

Väder i Port of Spain just nu:

Trinidad och Tobago

En unik önation med två delar: Trinidad är den fartfyllda delen av landet med musik, karneval och fest. Vill du njuta av livet åker du till Tobago där du kan ta de lugnt och slappna av på dem kritvita och soliga stränderna.

Bild från Caymanöarna
Flagga för Caymanöarna

Väder i George Town just nu:

Caymanöarna

Ett välkänt skatteparadis men även ett semesterparadis tillhörande Storbritannien. Som så många andra resmål i karibien så erbjuder även Caymanöarna skinande sol och vackra stränder. Ska du på affärsresa hit kan vi nog erbjuda lite tips.

Bild från Saint Vincent och Grenadinerna
Flagga för Saint Vincent och Grenadinerna

Väder i Kingstown just nu:

Saint Vincent och Grenadinerna

Saint Vincent och Grenadinerna är en nation som består utav den stora ön Saint Vincent samt 32 mindre öar, Grenadinerna. Detta resmål är perfekt för dig som vill ha möjlighet till att utforska flera öar och stränder under din semester.

Bild från Dominica
Flagga för Dominica

Väder i Roseau just nu:

Dominica

Förväxlas ofta med Dominanska Republiken pga av namnet, länderna är dock väldigt olika. Detta land erbjuder en otrolig natur med fantistiska vyer, här hittar du allt från vulkaner till djupa regnskogar. Rekommenderas starkt för äventyrsintresserade!

Bild från Haiti
Flagga för Haiti

Väder i Port-au-Prince just nu:

Haiti

En dold juvel i Karibien. Ett otroligt vackert land med en väldigt rik och intressant historia, det första självstandiga landet i Karibien och även Latinamerika.

Bild från Dominikanska Republiken
Flagga för Dominikanska Republiken

Väder i Santo Domingo just nu:

Dominikanska Republiken

Dominikanska Republiken är en önation med några av de finaste stränderna i världen. Punta Cana, Puerto Plata och La Romana är 3 ställen man måste besöka under sin livstid, du kommer inte ångra dig är det enda vi kan säga.

Bild från Saint Lucia
Flagga för Saint Lucia

Väder i Castries just nu:

Saint Lucia

Tropisk och lugn ö med otroligt fin natur formad utav gammal vulkanaktivitet. Hit åker du som vill se naturlig skönhet, hyr en båt och utforska öns gömda småstränder.

Bild från Jamaica
Flagga för Jamaica

Väder i Kingston just nu:

Jamaica

Montego Bay, Ocho Rios och Negril är 3 otroligt vackra platser man måste besöka. Reggeamusiken och Bob Marleys hemland har några utav de bästa resorterna och stränderna i Karibien, unikt land som vi starkt rekommenderar!

Bild från Puerto Rico
Flagga för Puerto Rico

Väder i San Juan just nu:

Puerto Rico

Den bortglömda delen av USA men förmodligen en av dem bästa delarna av USA. Puerto Rico är en gömd pärla, här får du uppleva karibisk kultur till max. Puerto Rico är känt för kritvita stränder, dans, rom och cigarrer; kan det bli bättre?

Bild från Kuba
Flagga för Kuba

Väder i Havanna just nu:

Kuba

Kuba är ett av världens mest unika resmål, här får du en uppleva en härlig mix mellan tropiskt klimat blandat med fest och dans. Du får även chans att ta del av Kubas unika historia och se hur det är att spola tillbaka tiden till 50-talet.

Bild från Mexico
Flagga för Mexico

Väder i Mexico City just nu:

Mexico

Det perfekta resmålet för dig som vill kunna göra allt möjligt på din semester, i Mexiko hittar du allt från korallrev till pyramider. Det mexikanska köket och stränderna i Cancún är anledningen till att turister återvänder till Mexiko år efter år.